Handelspolitik

HANDELSBETINGELSER HOS NIBONYA SUSHI

Generelle oplysninger

NIBON YA ApS
Vesterbrogade 15,
1620 København V
CVR nr.: 31432081
Telefon: 33 31 17 02
E-mail: niboyasushi@gmail.com

BETALING

NIBON YA ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING

NIBON YA ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden 1 time samme dag.
Vi sender til Københavns området. Fragtpriser fra 30 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Dine varer sendes med vores egne chauffører.

Der leveres varer alle ugens dage. Din vare vil blive leveret inden for 1 time efter bestillingen, med mindre noget andet er aftalt.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, kan vi tilbagebetale til dit kredit/debit kort hvis du har betalt online. Hvis ikke bedes du sende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

I visse tilfælde tilbyder vi en delvis/fuld refundering af din bestilling. Det kan ske at vi vil spørge om billeder, hvis der er tale om dårlig kvalitet, mangel på fyld, mm. Hvis maden smager/lugter underligt eller dårligt skal det leveres tilbage. I det mest seriøse tilfælde, og der er tale om madforgiftning skal der blive udvist en lægeerklæring.

Returret

Der gives ikke returret til fødevarer, men du kan altid kontakte os hvis der er tale om en fejl via niboyasushi@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvad fejlen består af.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, før produktionen af varen, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til os via vores E-mail adresse: niboyasushi@gmail.com hvorefter din klage vil blive besvaret inden for 48 timer.